Nyhet: Sommerpakker


Vi starter sommeren med pakketilbud på flere produkter som kan komme godt med i ferien! Vi har satt sammen 6 forskjellige pakker med fantastiske, økologiske produkter du kan lese mer om under. Velg økologisk hudpleie, helt uten syntetiske hormonforstyrrende og allergifremkallende stoffer. Produktene er spesielt valgt ut for å ta vare på din hud i sommer.

Sommerkonkurranse Facebook / Instagram

Les mer om produktene i pakkene under her:

Biobrun solkrem SPF 10 - naturlig solbeskyttelse

Marja Entrich Biobrun solkrem er fuktighetsgivende samtidig som den beskytter mot UVA- og UVB-stråler. Perfekt for deg som skal være mye i sola i sommer. Den benytter et organisk solfilter som er godkjent til bruk i økologiske kremer. Smør deg inn før solingen begynner - og husk å bruke nok solkrem og å smøre deg inn på nytt etter svette og bading. Hos små barn under 2 år er melaninet som lager pigmentet ikke ferdig utviklet. Små barn må derfor beskyttes ekstra godt. Om du jobber mye foran PC kan du bruke Biobrun solkrem daglig for å beskytte huden mot stråling fra skjermen, noe som kan gi stor nytte til Rosacea-pasienter.

I tillegg til å tilføre fuktighet og beskyttelse, stimulerer solkremen pigmenter så du får en finere brunfarge. Mange dropper solkrem etter å ha fått en fin brunfarge, men med tanke på UVA- og UVB-stråler, bør du fortsatt beskytte deg med Biobrun solkrem og holde deg i skyggen midt på dagen når solen er sterkest.

Les mer om Biobrun solkrem her.

Avokado bodylotion (avokadobalsam) - førstehjelp for solbrenthet og kløe

Marja Entrich Avokadobalsam opprettholder hudens elastitet og smidighet. Den gir god pleie til huden som varer hele dagen, og kan brukes som aftersun (ettersolkrem), bodylotion, og hånd- og fotkrem. Avokadobalsam passer spesielt for deg med tørr hud som trenger næring og fuktighet.

I tillegg til å gi pleie til tørr hud har avokadobalsam opptil flere egenskaper du vil dra nytte av i sommer. Den er suveren på solbrent hud eller mindre forbrenningssår (legg på et tykt lag). Bruk den som lindring på soleksem, allergi med kløe eller insektsstikk. Den gir også lindrende effekt mot svie fra brennmanet eller brennesle. Avokadobalsamen kan også fungere som barrierekrem som beskytter mot det ytre miljøet ved for eksempel kontakteksem.

Avokadobalsam er den perfekte førstehjelpen mot solbrenthet og kløe - putt den i strandveska og du er klar for alt.

Hvetekimsolje - for hele familien

Marja Entrich Hvetekimsolje er det aller beste for tørr hud. Det er en fantastisk pleiende og beskyttende olje for ansiktet og hele kroppen. Oljen kan brukes som massasjeolje, “kjærlighetsolje” til tørre slimhinner, hårkur, badeolje med mer. En svært positiv egenskap er at myggen som oftest ikke liker lukten av denne oljen. Hvetekimsolje kan derfor brukes som en naturlig og hudvennlig myggolje av alle fra 0 til 100 år.

Denne oljen kan også både forebygge og bidra til å lysne strekkmerker ved jevnlig bruk under svangerskap. Smør den på sårskorper for å unngå arr. Bruk et par dråper i fotbad sammen med havalgesåpe som deilig pleie for slitne barneføtter. Oljen anbefales ved eksem og atopisk hud.

Hvetekimsoljen er en luksuriøs og velduftende allroundolje for hele familien.

Aloe vera bodylotion (aloe fuktkrem)

Marja Entrich Aloe fuktkrem inneholder aloe vera og ringblomstekstrakt og brukes på hele kroppen. Aloe vera er en fantastisk plante for hud og hår som har blitt brukt i hundrevis av år.

Aloe fuktkrem pleier huden og dufter herlig slik at alle i familien vil bruke den. Kremen anbefales etter soling og solarium da den er fuktighetsbevarende og bevarer hudens solbrune farge. Etter litt for mange timer i solen vil den virke svakt avkjølende for solvarm hud.

Medical - lotion for problemhud

Marja Entrich Medical er en pleiende krem for alle hudtyper, men spesielt for problemhud. Sliter du med kvise eller akne er dette kremen for deg. Den er antiseptisk og anti-inflammatorisk, og kan ha positiv virkning på kviser, eksem, sår og kløende og betent hud. Kremen har et bredt anvendelsesområde med egenskaper alle har nytte av. Medical er rik på lindrende ingredienser, sinkoksid er et beskyttende ekstrakt som fremmer healing av småsår, kviser, betente hårsekker med mer, og er noe av det eneste som virker på virusinfeksjonen mollusker.

Den er blitt kalt “kvise-doktoren” fordi den har fått kviser til å forsvinne over natten. Smør et lag på kvelden, la tørke, og påfør deretter et lag til - dette vil raskt og effektivt tørke ut kvisene. For problemhud med akne og inflammasjoner vil et tynt lag på problemområdet gi positiv virkning. Medical lotion er også suveren på insektsbitt, herpes og skrubbsår, og kan brukes som forebyggende behandling av betente hårsekker ved hårfjerning.

Medical er det du trenger i sommer som vinter - et must i håndveska/toalettmappen for alle!

Bivokskrem - for tørre og utsatte steder

Marja Entrich bivokskrem er næringsrik og beskyttende for utsatte partier som trenger spesialbehandling, slik som tørre hender og føtter, næring til sprø negler, forkjølelsessår i nesa, hemorroider, fotsopp, skrubbsår, kløe, svie og elefanthud. Kremen inneholder naturlige, beskyttende og mykgjørende emner. Bivokskremen kan både forebygge og redusere eksem og psoriasis, og anbefales å brukes vekselsvis med hvetekimsolje på alle typer eksemhud. Bivokskrem må ikke brukes samtidig som kortisonsalver, det må være minst 14 dagers opphold før bruk. Dette fordi bivokskremen virker "uttrekkende" og renser utover, men kortisonsalver virker dempende og symptomlindrende, uten å løse årsaken. Ved eksem og allergi er det alltid viktig å avklare hva som er årsaken og gjøre noe med dette samtidig.

Bassengkanter og fellesdusjer er typiske smittekilder for fotsopp. Bivokskremen er antiseptisk og motvirker fotsopp. Smør derfor gjerne inn føttene dine hver kveld. Den er fantastisk til fotpleie da den gir tørr hud og negler/neglebånd riktig næring og fuktighet. Smør inn hender, føtter, tørre albuer og neglebånd på sengekanten før du legger deg, eller bruk den etter et deilig fotbad med havalgesåpe og hvetekimsolje.

Sommerpakkene:

Sommerpakke 1: Biobrun solkrem, Avokado bodylotion og Hvetekimsolje. 749,-

Sommerpakke 2: Biobrun solkrem, Aloe vera bodylotion og Hvetekimsolje. 749,-

Sommerpakke 3: Biobrun solkrem, Hvetekimsolje og Medical. 699,-

Sommerpakke 4: Avokado bodylotion, Hvetekimsolje og Medical. 699,-

Sommerpakke 5: Aloe bodylotion, Hvetekimsolje og Medical. 699,-

Sommerpakke 6: Hvetekimsolje, Bivokskrem og Medical. 699,-

 

Du kan vinne alle disse produktene på vår store sommerkonkurranse på Facebook og Instagram. Konkurransen varer fra 1. juli til 15. august med tre heldige vinnere.