Om oss


Marja Entrich serien ble etablert i Sverige i 1943, og produktene har vært til salgs i Norge siden 1981.  Serien består av økologiske hudpleieprodukter som rensekremer, ansiktsoljer, dagkremer og ansiktsmaske, kroppsprodukter som bodylotion, olje og solkremer, samt hygieneprodukter som såpe, shampo og deodoranter. Vi har egen herreserie og make-up serie også. Produktene er Ecocert-merket, og er naturligvis ikke testet på dyr.

Marja Entrich AS ble etablert i 2010 og har import og salgsrettigheter for hele Norge. Daglig leder heter Barbro Smehaugen Larsen og har erfaring med produktserien siden 1991. Hun har også interesse for helhetlig helse og ernæring og tok i 2012 mastergrad i helsefremmende arbeid med tema kosthold som helsefremmende faktor. Marja Entrich har egen serie vitaminer og mineraler. Ta gjerne kontakt på telefon 61 14 07 40 eller e-post kontor@marja-entrich.no for mer informasjon og nyhetsbrev.

VI HAR EGEN FORNØYDHETSGARANTI

Om du ikke er fornøyd med produktene eller ikke liker dem, si fra til oss, så sender vi deg enten andre valgfrie produkter eller du får pengene tilbake om du ønsker det. Fornøydhetsgarantien og returretten gjelder uansett hva slags grunn du har.