Marja Entrich avokadoolje - perfekt for deg med tørr hud!


 

Vinteren er kanskje over, men den kalde og tørre årstiden har satt sine spor på huden. Nesen er rødere enn den bruker å være, huden sprekker lettere og er flassende og kløende. Høres dette kjent ut?

Syntetisk hudkrem kan tørke ut huden

Huden vår klarer ikke å holde på fuktigheten i temperaturforskjellene vi utsetter oss for i løpet av vinteren. Syntetiske hudkremer man får kjøpt på for eksempel dagligvarebutikken og apoteket inneholder ofte mineraloljer som hemmer hudens naturlige fettproduksjon og legger seg som et lag utenpå huden. Dette er også grunnen til at mange blir avhengig av å bruke hudkrem for å holde huden fuktig. I tillegg til å hemme fettproduksjonen kan kremer med syntetisk fremstilte konserveringsmidler være allergifremkallende og hormonforstyrrende. Vil du være snill mot huden din velger du økologisk og naturlig.

Økologiske produkter trekker dypt inn

Økologiske hudkremer og oljer legger seg ikke utenpå huden, men trekker seg dypt inn. En økologisk ansiktsolje vil være det lille ekstra for deg som sliter med tørr og sliten hud etter en kald vinter. Olje fra planter og frukter ligner hudens eget fett og tetter derfor ikke igjen porene. En olje inneholder mer fuktighet og konsentrert næring enn en krem, og kan brukes under eller over en dagkrem, eller for eksempel som en pleiende olje om natten. Tørr hud kan også lett få linjer/rynker og en ansiktsolje vil motvirke dette og stimulere kollagenproduksjon.

Avokadoolje - en vitaminboost for din hud

Det er ikke få grunner til at Opplysningskontoret for frukt og grønt anbefaler at vi får i oss superfrukten avokado. I tillegg til helseeffektene ved å spise den, gjør den også mirakler for alle hudtyper. Avokadoolje fra Marja Entrich er et økologisk produkt som bare inneholder biologiske råvarer, er uten parabener, og det er heller ikke testet på dyr. Oljen er drøy i bruk, så en liten flaske vil holde lenge!

Rik på vitaminer og fuktighet

Avokadooljen har høyt innhold av fettstoffer, og er derfor spesielt effektiv for deg med tørr/dehydrert eller grov hud. Avokadoolje er rik på vitamin A, D, E, sporemner og mineraler som på en naturlig måte hjelper huden å gjøre nytte av næringsstoffene. Den balanserer både fet og tørr hud, og kan virke helende for de med eksem eller psoriasis. Avokadoolje kan også hjelpe deg som sliter med kviser siden den ikke tetter igjen porene slik en syntetisk hudkrem vil gjøre.

5 grunner til å bruke Marja Entrichs avokadoolje:

  1. Gjør huden mykere og smidigere, og holder den elastisk og glatt.
  2. Beskytter og styrker huden, og fremmer cellenes fornyelse.
  3. Går dypt inn i huden og tetter ikke igjen porene.
  4. Full av nyttige vitaminer og mineraler.
  5. Økologisk produsert med biologiske rådvarer, og ikke testet på dyr.

Bestill avokadoolje her

Økologisk hudpleie

For å kalle et produkt for økologisk må minimum 95% av råvarene komme fra økologisk produksjon eller fra naturen selv. Våre produkter inneholder ikke genmodifiserte organismer, parabener, nanopartikler, silikoner, syntetisk parfyme eller mineralolje og petrolatum. Verken råvarene eller ferdig produkt er testet på dyr.