Kundeomtale: Marja Entrich barneprodukter


Dette er en omtale skrevet av en av våre kunder.

Er du like opptatt av hvilke produkter du bruker på barnas kropp som på din egen?

Om ikke du allerede har tenkt over dette spørsmålet, så synes jeg du skal gjøre det nå!

Selv om hverdagen er blir mer og mer travel for de fleste, så er det en ting jeg føler at spesielt vi damer fokuserer og bruker både mye tid og penger på, og det er hud og hudpleieprodukter. At det er mer og mer fokus på økologisk hudpleie synes jeg er helt supert, men det forundrer meg at ikke dette også er et stort fokus når det gjelder barn.

For det første har barn i utgangspunktet sartere hud en voksne samt at de ofte blir utsatt for mer vær og vind. Hvilke produkter barnets hud blir eksponert for som små, kan gi utslag på hvordan huden blir som eldre. Med andre ord, hvorfor ikke velge økologiske produkter som garantert er det mest skånsomme for barnet ditt!?

Jeg har siden min sønn ble født, aldri brukt noe annet en Marja Entrich sine barneprodukter og vi har heller aldri hatt noen hudproblemer verken med utslett eller sår rumpe!

Marja Entrich's barneoljen bruker vi hver eneste dag, denne smører vi han med etter nesten hvert bleieskift. Det forebygger sår rumpe samt at den gjør huden myk og god, og i tillegg lukter den himmelsk.

Marja Entrich's barneshampo og såpe bruker vi også hver gang han bader eller dusjer. Såpen gjør huden myk og god, og den tørker ikke ut huden slik mange andre såper gjør. Shampo'n er også helt unik, den gjør håret silkemykt og vi skyller den ut av håret uten å tenke på at han kan få den i øynene da denne absolutt ikke svir eller at det merkes noe ubehag dersom de skulle komme i øynene eller munnen.

Til de barna som har litt ekstra tørr hud eller bare trenger litt ekstra fuktighet så kan jeg anbefale og avslutte baderutiner med å smøre inn kroppen med Marja Entrich's barnekrem som er spesielt utviklet for ung hud. Denne etterlater huden ekstra mykhet og en god frisk duft.

  Tekst av Inger Kristine Løite