Julegavetips og fri frakt


Er du en av de som enda ikke har startet med julegavehandelen? Frykt ikke, vi har mange fine julegaver til kjente og kjære. Se julegavetips til han og henne under.

Fri frakt

Vi gir deg nå fri frakt frem til 19. desember. Vi sender ut pakker til og med 19. desember - så du har fortsatt god tid på deg.

Alle våre produkter er økologiske. De forurenser verken kroppen eller drikkevannet. Vi utnytter heller ikke dyr for testing, vi har både stor interesse og glede av å arbeide med dyrevern og miljøvern. Det er faktisk også sunt for oss selv når vi gjør gode ting og tenker på det vi selv kan gjøre av bra ting for andre.

Julegave til henne

Gi bort noe ekstra til din kjære i år. Våre produkter tar godt vare på huden i vinter og er helt fri for syntetiske stoffer. Perfekt for en dyrevenn, for den som er opptatt av naturlig hudpleie, eller for den som vil unne seg en daglig, god pleierutine. V

i har mange flotte produkter til henne. Se hele sortimentet for kvinner her.

Vi anbefaler

Avokado ansiktsolje

Avokakooljen er rik på vitamin A, D, E, sporemner og mineraler som på en naturlig måte hjelper huden å nyttiggjøre seg næringsstoffene. Den fremmer effektivt cellenes fornyelse, beskytter og styrker huden, også det det er synlige blodkar. Gjør huden mykere og smidigere, samt bevarer huden elastisk og glatt. Balanserer både fet og tørr hud. Fantastisk som kuldekrem da den ikke inneholder vann.
Kr 279

Gulrot ansiktsolje

Deilig olje for daglig bruk med blant annet gulrotekstrakt, som gir huden naturens egen betakaroten. Oljen er rik på A-vitamin som har en balanserende og oppmykende effekt på huden. Gir huden en fin og gylden glød. Kun et par dråper er nok. For best resultat brukes gulrotoljen utenpå en dagkrem, da fordeler den seg jevnt utover.
Kr 279

Bio-spesial dagkrem

Dag - og nattkremen er utviklet for hud som trenger spesialpleie. Avokado-, karite- og jojobaooljens virksomme emner samt revitalin BT, jevner ut linjer og forhindrer hudens tidlige aldring gjennom å gi fuktighet og næring til huden. En anskiktskrem med perfekte fuktighetsgivende og foryngende egenskaper.
Kr 499

Se våre pakketilbud for daglig hudpleie for fet, normal og tørr hud.

Julegave til han

Menn har også behov for hudpleie. Spesielt er ansiktskrem viktig nå på vinteren. Våre Marja Entrich for Men-produkter tar vare på huden til din kjære.

Disse tre produktene innen hudpleie for menn er en perfekt gavepakke.

Vi anbefaler

Dagkrem

Takket være sine dyrebare ingredienser hjelper den effektivt huden i å bevare sin smidighet og fuktighet uten at huden kjennes fet etterpå.
Kr 339

Aftershave

Aftershave roer ned huden og virker oppfriskende etter barbering. Inneholder mineraler og næringstoffer fra havalger og mineralberiket vann. Alkoholfri.
Kr 289

Deodorant

Inneholder verken alkohol eller aluminiumklorid, og tetter ikke porene. Naturlig friskhet hver dag.
Kr 239

Velg en omsorgsfull, miljø- og dyrevennlig julegave i år! Husk gratis frakt til 19. desember.

Ha en riktig god jul!