Gjør huden klar for sommeren!


Det er veldig bra for huden din å ta ansiktsmaske regelmessig. Vinteren og våren er hard mot huden. Kald luft ute sammen med tørr luft inne gjør ansiktet både tørt og irritert. Huden forandrer seg stadig og du har kanskje behov for ekstra fuktighet, en ordentlig rens, en lindrende maske, eller kanskje ekstra glød. Gjør huden klar for sommeren med en økologisk og naturlig ansiktsmaske.

Ansiktsmaske for alle hudtyper

Marja Entrich ansiktsmaske passer for alle hudtyper og bør brukes hver uke. Den inneholder dyptrensende porselensleire, næringsrike oljer fra mandel og jojoba, samt honning. Masken aktiverer de enzymer som har en gjenoppbyggende effekt på huden og gjør huden oppfrisket, klar og myk.

Alle våre produkter er 100% økologiske og biologiske. De er naturligvis ikke testet på dyr!

Se produktet i vår nettbutikk med full ingrediensliste.

Hvordan bruke ansiktsmasken?

Påfør masken på nyrenset hud ansikt og hals, ikke ta på for tynt lag. La den virke ca 15 minutter, deretter fjerner du masken skånsomt med en svamp/klut og lunkent vann. Til slutt bruker du Marja Entrich oppfriskende ansiktsvann. For best resultat bør du avslutte med en av våre gode dagkremer eller ansiktsolje/serum.

Vi har fått nyutdannet hudpleier Hilde til å teste masken, og hun skriver:

Masken var veldig lett å påføre, og i motsetning til mange andre masker jeg har prøvd, var den veldig lett å fjerne også. Masken hadde en behagelig mild duft. Huden ble frisk og myk.