6 favorittprodukter fra Marja Entrich - behold sommergløden utover høsten


Marja Entrich produktpakke

Vi håper alle har hatt en kjempefin sommer. Vi ser nå fremover mot høsten og det blir nye kampanjer fremover. Det er bare å glede seg!

 

Vellykket sommerkonkurranse

I forbindelse med sommerpakkene gjennomførte vi en sommerkonkurranse. Vi bad dere om å sende oss ditt beste sommertips og/eller sommerbilde på Facebook og Instagram. Vi trakk tre vinnere som har fått hver sin store pakke med seks produkter: Anne Grethe Seljordslia, Anna Victoria Mobech og Elin Sande. Gratulerer til dere!

Vi har fått inn massevis av flotte sommerbilder, tips og kommentarer. Se noen under:

Se #marjaentrichsommer på Instagram for flere fine bilder!

Litt om våre beste produkter for sommeren:

Vinnerne fikk seks hudpleieprodukter for hele familien. Produktene har flere bruksområder, er helt naturlige, og uten syntetiske stoffer.

Medical

Marja Entrich Medical er en pleiende, antiseptisk krem for alt fra små sår og blemmer til herpes. Den er også fantastisk til kviser og akne. Et must for alle i toalettmappen sommer som vinter - og for hele familien.

Hvetekimsolje

Marja Entrich sin Hvetekimsolje gir mye fuktighet og kan brukes på hele kroppen. Oljen er fantastisk mot myggstikk, da myggen rett og slett ikke liker lukten av den. Hvetekimsoljen kan også forebygge og bidra til å lysne strekkmerker og andre små arr ved jevn bruk.

Bivokskrem

Bivokskremen er en antiseptisk universalkrem som dekker svært mange behov. Den er vår beste hånd- og fotkrem. Marja Entrich Bivokskrem er også super mot tørr hud, den forebygger eksem og lindrer hemorroider.

Biobrun solkrem

Marja Entrich sin solkrem har solfaktor 10, og inneholder et økologisk solfilter som består av flere EU-godkjente organiske emner. Biobrun gir en jevn og langvarig brunfarge, og beskytter mot både UVA- og UVB-stråler, samt stråling fra PC-skjerm.

Aloe vera bodylotion

Denne bodylotion er super til daglig bruk og som aftersun. Marja Entrich Aloe vera bodylotion inneholder ekstrakt fra både aloe vera og ringblomst, og gjør huden myk og smidig.

Avokado bodylotion

Marja Entrich Avokado bodylotion har en fantastisk duft og er manges favorittbodylotion og aftersun. Kremen kjøler ned og lindrer solbrent hud, stilner også kløe fra myggstikk.