4 gode produkter til din vinterhud


Vinteren er tøff mot huden vår. Huden sprekker, strammer seg ute i kulden og blir rød og sensitiv. Temperaturforskjellene inne og ute gjør at huden ikke greier å holde like godt på fuktigheten, og vi får tørr eller tørrere hud om vinteren.

Du må derfor pleie huden litt annerledes om vinteren enn sommeren.

I tillegg til å bruke gode produkter på huden er det viktig at du ikke dusjer for lenge og med for varmt vann. Dette er noe som trekker fuktighet ut av huden. Det er også viktig med en ordentlig renserutine for å gjøre huden klar for fuktighet og næringsstoffer før du har på olje eller krem. Fjern all sminke og bruk gode renseprodukter, som Marja Entrich rensekrem.

Huden trenger fete produkter om vinteren

En olje eller fet krem er det din hud trenger om vinteren. En økologisk hudkrem eller olje vil trekke dypt inn, og ikke legge seg utenpå huden slik syntetiske hudkremer har tendens til å gjøre.

Vi har flere, gode produkter som tar vare på din vinterhud. Disse produktene er økologiske, helt naturlige og er ikke testet på dyr. Det spesielle med produkter som inneholder olje fra planter og frukter er at det ligner hudens eget fett og tetter derfor ikke igjen porene. Du får derfor tatt opp næringstoffene ordentlig og fuktigheten vil trekke helt inn i stedet for å legge seg utenpå.

Disse produktene er perfekt for vinterhuden din

Avokado ansiktsolje

Avokadooljen har et høyt innhold av fettstoffer, og er derfor spesielt effektiv for deg med tørr/dehydrert eller grov hud. Den kan også virke helende for de med eksem eller psoriasis. Avokadoolje er full av nyttige vitaminer og beskytter og styrker huden.

Hvetekimsolje

Hvetekimsoljen er en fantastisk pleiende og beskyttende olje for både ansikt og kropp. Den har flere bruksområder i tillegg til vanlig hudpleie - blant annet som hårkur, badeolje og massasjeolje. Denne oljen anbefales ved eksem og atopisk hud.

Bio-spesial krem

Dette er en dag- og nattkrem for hud som trenger god pleie. I Bio-spesial finner vi både avokado-, karite- (shea butter) og jojobaolje som forhindrer hudens tidlige aldring gjennom å gi fuktighet og næring til huden.

Solstift/kuldestift

Dette er en kombinert solstift, leppomade og kuldestift med luksuriøse oljer og bivoks. Passer til daglig bruk, og er perfekt for sprukne lepper og beskyttelse mot tørr, kaldt luft nå om vinteren. Den kan også brukes på andre steder i ansiktet, som for eksempel rundt nesen, der mange blir tørre. En slik kuldestift er kjempepraktisk å ha i veska som et supplement til ansiktspleien som kan brukes “on the go”.

Unn huden din god hudpleie og bevar gløden din i vinter!