20% rabatt på alle produkter i februar


Vi kjører nå et supert tilbud til alle våre kunder. Du får 20% rabatt på alle produktene i vår nettbutikk ut februar. Perfekt anledning for å handle gave til valentinsdagen eller morsdag.

Bruk rabattkoden "FEBRUAR" når du skal betale for å få rabatten. Vi minner deg på det inne på betalingen.

6 nøkkelprodukter til din hud denne måneden

I januar skrev vi om hvorfor det er viktig å pleie huden litt annerledes på vinteren enn på sommeren. Dette er selvsagt like aktuelt i februar som januar. Vinterhuden krever mer fuktighet og næring i hudproduktene.

Ansikt, hender, føtter og huden generelt trenger pleie i kulda. Se våre nøkkelprodukt for vinterhuden din:

For kroppen:

Vår peelingbalsam fjerner døde hudceller, åpner porene og gjør huden myk og klar.
Pris: 199 kr
Ny pris: 159,20 krFor å unngå tørr hud er det viktig å ikke dusje lenge eller mye. Bruk vår milde såpe med havalger som ikke tørker ut huden for mye.
Pris: 239 kr
Ny pris: 191,20 krHvetekimsoljen er en fantastisk olje å smøre seg inn i etter en dusj. Den kan også brukes som badeolje, til fotbad, som hårkur og til massasje.
Pris: 299 kr
Ny pris: 239,20 kr

Hender og føtter:

Bivokskremen er næringsrik og beskyttende for utsatte partier som trenger spesialbehandling, slik som tørre hender og føtter og næring til sprø negler. Kremen inneholder naturlige, beskyttende og mykgjørende emner.
Pris: 299 kr
Ny pris: 239,20 kr

For ansiktet:

Avokadooljen er super som kuldekrem og som ekstra fuktighet og næring til huden i den tørre innelufta vi har nå.
Pris: 279 kr
Ny pris: 223,20 krGulrotoljen gir fukt og næring til huden samtidig som den gir en frisk glød til vinterblek hud med naturens egen betakaroten. For best resultat brukes gulrotoljen utenpå en dagkrem, da fordeler den seg jevnt utover. Fordel litt olje jevnt utover ansikt og hals, og eventuell overskytende olje kan du bruke til hendene.
Pris: 279 kr
Ny pris: 223,20 kr

Benytt februartilbudet til å kapre deg gode vinterprodukter og gi huden din fuktigheten den trenger.